сряда, 30 ноември 2011 г.

С аромат на канела

Имам поръчка за коледна свещ с украса и ето една от всичките свещи които направих днес :))Другите не са довършени напълно и за това ще ги покажа друг път.Това ще е за днес ,защото започвам да се приготвям за празника ми довечера!
Хубава и спокойна вечер!

27 коментара:

  1. Ади, честит празник! Да си много, много весела и засмяна и от усмивки огряна!
    А свещта е невероятна, много нежна!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник, Ади и от мен, макар че денят отдавна свърши и наближава полунощ! Всичко най-хубаво ти пожелавам! Свещта е много празнична и създава усещане за уют!

    ОтговорИзтриване
  3. Ади, Ади, зло да те забрави! Хванала съм няколко "мишници под дините", както наскоро се изрази Гери и ето каква стана!
    Честит имен ден! Бъди много здрава, изживявай прекрасни моменти и не спирай да ни радваш с красотата, която създаваш!
    Свещта е станала страхотна!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е свещта, на мен нещо не ми се получава, но твоята е много красива! Имаш блог наградка при мен, заповядай и виж!

    ОтговорИзтриване
  5. страхотна свещияка, коледа набижаваааа, поздрави до всички

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна е! Заредена с много настроение! Надявам се скоро да видя и другите как са станали. И аз пробвах да направя нещо подобно, но не ми се получава толкова добре. Професионалиста си е професионалист :) Моите опити станаха някак кичозни, докато твоята свещ хем е с настроение, хем е стилна, не е тежка!

    ОтговорИзтриване
  7. Свещта е много красива, поздравявам те, ще чакам с нетърпение да качиш снимка и на другите, които си направила собственоръчно. Имаш талант определено ти се отдава. Изпипана до детайл. С тези зелени клонки е станала доста добре. Рисунката върху самата свещ много ми допадна, не знам с каква четка или с какво се рисува, но определено ме заинтригува да потърся информация как се рисува върху свещ в google и да опитам и аз да издокарам някакъв модел. Двойната червена панделка придава наистина празничен вид и с трите топки играчки е красива.

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотна е свещта с украсата! Много се възхищавам на хора с въображение и сръчност като теб.Коледната украса на масата винаги придава повече празничност, а това един от любимите ми празници. Обожавам да украсявам елхата, венеца на врата и каквото друго имам. Прекрасно е, че си сложила канела - има някаква символика в канелата, нещо като пожелание да ти е сладък живота. Забелязала съм, че и по сватби много се ползва :)

    ОтговорИзтриване
  9. Чудесна украса! Много си добра в това да знаеш :)

    ОтговорИзтриване
  10. И другите неща, които правиш са прекрасни, но свещта ме впечатли много. Свещите и коледната украса винаги създават уют.

    ОтговорИзтриване
  11. Тази свещ е много красива. Идеята за рисунките върху нея много добре са се получили, свежа е поздравления.

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна е свещта! Интересно ми е дали ти си изрисувала свещта и каква е техниката. Преди години бях гледала по дискавъри как се правят свещи ръчна изработка като наслояват няколко цвята восък и после ги режат по различен начин, за да се получат различни фигурки. Беше много красиво и много се запалих по ръчно изработените свещи.

    ОтговорИзтриване
  13. Много красива свещ с добре изрисувани картинки върху нея, поздравления.

    ОтговорИзтриване
  14. Поздравления за добре направената коледна свещ.Много е красива, нежна и романтична. Напълно подходяща за тези светли празници. Като се събере цялото семейство на масата и да запалим една такава свещ, ще допринесе за още по доброто настроение. Малките яйца все едно са истински от пътпъдък.Свещта е добре нарисувана с тази нежна панделка. И зеленината от страни я допълва идеално.Дано по често споделяте с нас творенията си тук, поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  15. Тази свещ ме грабна още със заглавието си.Да поставиш канелени пръчици в самата украса на свещта е чудесна идея.Хем ще краси хем и ще поднася един невероятен аромат, който след това като усетиш веднага ще се сещаш за тези топли и светли празници.Много добре нарисувана свещ, нека стопли сърцата ни.Има и малки бели яйца. Поздравления за творението ти, надявам се да качваш все нови и нови идеи и предложения, а това за канелата още днес ще поставя в украсата с листа от рози, за да мирише но на канела.

    ОтговорИзтриване
  16. Допада ми идеята да се сложат такива канелени пръчици върху украсата за Коледа и Нова Година.Така хем ще бъде красива, хем ще бъде и ароматна.Ще мирише на празник, уют и винаги ще се сещаме за вкъщи, понеже канелата има по специфичен аромат.Свещта е страхотно изрисувана поздравления. И с тези малки яйчица ме спечели.Скоро ще се опитам и да да постигна нещо подобно, а ти ако имаш още идеи ги споделяй с нас, ще ти бъдем благодарни.Интересно ми е с какво си я закачила?На какво се държи?

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря за идеята.Имам една свещ и канела и мисля да се пробвам, само да питам с какви бои рисувахте върху свещта.?

    ОтговорИзтриване
  18. Аз също намерих време и направих нещо подобно като тази свещ.Много е красива и стилна.Само не знам с какви бои мога да нарисувам върху свещта, и те да не се размазват или разтекът.Идеята за канелата е чудесна.Така ще действа и като ароматизатор и ще краси къщата на всеки.Малките яйчица са хубави.Аз понеже няма,а и за да ми стоят по-дълго време ги направих от глина и горе долу се получиха като форма.Надявам се че ако имаш и други идея да ги споделиш с нас.Това е едно чудесно предложение за идващите декемврийски празници.

    ОтговорИзтриване
  19. Всички виждаме, че имаш талант и определено ти се отдава. Изпипана до детайл е тази свещ. С тези зелени клонки е станала доста добре. Рисунката върху самата свещ много ми допадна, не знам с каква четка или с какво се рисува, но определено ме заинтригува да потърся информация как се рисува върху свещ.Или по скоро с какво, за да се задържи по-дълго време и да не се слеят цветовете.Това ще бъде една страхотна коледна украса.Празниците с съвсем скоро, времето бързо ще литне и още от другата седмица започвам и аз да правя такива неща и дано се получат и при мен.

    ОтговорИзтриване
  20. Ооо, очаквам с нетърпение да видя таз годишните ти творения! Невероятни неща правиш! Декупажите много ми харесаха също, картичките и бележниците... абе всичко е страхотно. Квилиннга е много красива техника и ми изглежда страшно трудна. Но съм впечатлена от свещта, защото наистина е прекрасен подарък за коледа. За мен е символ на топлината в семейството и чудесен подарък за приятели.

    ОтговорИзтриване
  21. Много съм развълнувана от свещта, защото за идната Коледа ще се местим в нов дом и искам първата ни Коледа да е специална и много топла и изпълнена със светлина. Решила съм, че на самия празник ще изключа всички лампи и ще посрещнем Рождество Христово на свещи. Много ми хареса идеята за украса. Хареса ми и това, че има канела. Символиката е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  22. С тази канела ще стане идеален ароматизатор, който ще стои и като декорация.

    ОтговорИзтриване
  23. Определено се вижда, че имаш голям талант . Свещта е изпипана до детайл с красиви цветове. Наистина с тези зелени клонки е станала доста добре, харесва ми свежа е. Не знам с каква четка или с какво се рисува върху свещ, но определено ме заинтригува да потърся информация и да опитам и аз да издокарам някакъв модел. Двойната червена панделка придава наистина празничен вид и с трите топки играчки е красива.Идеален подарък за идващите новогодишни и коледни празници.С една свещ на масата винаги става по романтично и топло.

    ОтговорИзтриване
  24. Силно се възхищавам на хора с въображение и сръчност като теб и не ги е страх да творят и да показват своите изделия.Коледната украса на масата винаги придава повече празничност, а това един от любимите ми празници. Обожавам да украсявам елхата, венеца на врата и каквото друго имам. Прекрасно е, че си сложила канела, има някаква символика в канелата, и от нейният аромат винаги се сещаш за вкъщи с топло приготвеното мляко с канела и придава един по голям уют.Много красива е станала самата свещ и с тези разкошни рисунки по нея е напълно завършена с удоволствие бих си закупила нещо такова.

    ОтговорИзтриване
  25. На скоро минаха и тези чудесни празници за където тази свещ е напълно подходяща за тези светли празници. Придава един по романтичен и семеен вид. Страхотен дизайн и идея да рисуваш по този начин и върху свещта. Като се събере цялото семейство на масата и да запалим една такава свещ, ще допринесе за още по доброто настроение. Малките яйца все едно са истински от пъдпъдък.Свещта е добре нарисувана с тази нежна панделка като акцент, добре подредената маса трябва да има задължителни подобни аксесоари.

    ОтговорИзтриване
  26. Много ми е интересно това произведение за празниците, колко време отнема, за да се направи до този завършен невероятен вид? Имам подходяща свещ и някое и друго цветенце и може да се опитам и аз да направя нещо подобно. Харесаха ми малките яйчица,които са като декорация, лепени ли са и с какво лепило ще е подходящо, за да се задържат възможно най-дълго време?И идеята да се сложи канела, за да бъде и като освежител е чудесна, може и с ванилия или пък да се напръскат самите клончета с аромат и пак ще ухае, благодаря за идеята.

    ОтговорИзтриване
  27. Много благодаря за невероятното предложение.Много жалко е вече минаха хубавите коледни празници, но това нищо не пречи да си направим подобна свещ за Великден който тепърва предстои.От известно време гледам на масата у дома да има красиви салфекти и по една или две свещи, за да придаде по голяма романтика и семейна атмосфера когато всички седнем на масата.Разбира се ние рядко се събираме всички, но все пак е красиво.Определено ще използвам вариант и да мирише на канела които така обичам.Надявам се да ни спирате да творите и да споделяте своите произведения.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!