понеделник, 28 ноември 2011 г.

Златна Коледа

Днес вече успешно приключи работата ми по една поръчка и съм много доволна ,защото приключих по-рано от определеният от мен срок .
На снимката се виждат само една малка част ,бройката е 200 .Следващата картичка е направих за жената ,която ми се довери за направата на горните картички.Нея ще е включа при Картичкофуриите - Златна Коледа

Ше използвам ,че разполагам с малко повече време и ще ви покажа още малко картички ,които не са публикуваниОще нещица на Коледна тематика


11 коментара:

 1. Ади, уникална си - 200 бр., зави ми се свят само от идеята за толкова бройки!Поздравления за хъса и търпението ти! А, и да кажа, че и другите ти празнични проекти са много красиви и идейни!

  ОтговорИзтриване
 2. Всичко е много красиво, но дъскичките просто ме грабнаха с тези приказни пейзажи!

  ОтговорИзтриване
 3. Пак си натворила мноооого неща, кое от кое по красиви! Но и мен дъските ме грабнаха веднага щом ги видях, поздравления, Ади!

  ОтговорИзтриване
 4. Поздравления за сръчните ти ръце,Ади!!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Ееее Ади изгубиш се и после направо ни затрупаш с красотийки!Ние какво по напред да гледаме не е честно така:).Аз лично не знам кое по напред да гледам!Поздравявам те за умението ти !

  ОтговорИзтриване
 6. Ееее Ади пак красоти :) Всички са страхотни, ноо втората картичка е просто невероятна :)

  ОтговорИзтриване
 7. Адиии, красота и красота, и пак красота! Всичко е прекрасно! А тези 200 бройки... ме смаяха! Браво!

  ОтговорИзтриване
 8. Ади, много сладурска камбанка!!!
  Това е недостатъка да сложиш много неща на едно място, всеки си коментира фаворита, а за мен това е дъската със зимния пейзаж - грабна ме!!!!

  ОтговорИзтриване
 9. Леле, Ади, 200 картички! Браво на теб!:)

  ОтговорИзтриване
 10. Ехаааа... Ади, честито за тази наистина грандиозна по моите представи поръчка. Пожелавам ти още 200 по 200 поръчки... и не само на теб - на всички :)))

  Страхотни са всичките ти коледни проекти. :)))

  ОтговорИзтриване
 11. Чудесни неща! Декупажа на дъските за готвене много ми хареса!Благодаря и,че се включи в предизвикателството на Двете елши и Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!