петък, 21 май 2010 г.

кутийка и...

Всеки ,може би иска  където и да иде, винаги да се чуства у дома!Ето моята къща мечта,която е на колела!С нея ще участвам в предизвикателството на "Двете елши"
а това е една кутийка която направих да упражня моделчето,защото много ми хареса


13 коментара:

  1. Ади и двете ти творения са страхотни, много са хубави и пъстри :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, каква красива къщичка мечта! А кутийката е като сладко бонбонче :)

    ОтговорИзтриване
  3. ох, Ади! Толкова е хубава, и къщата на колела и представата ти за дом на колела. Много ми харесва. Наистина вдигате много високо летвата, дори може и да не участвам!

    ОтговорИзтриване
  4. Ади, напълни ми очите с цветове...Благодаря ти. Страхотни са и двете предложения.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  5. Мило момиче, трогна ме поздрава ти за моя син в блога на Дани.Следя и вашите изяви - ама наистина се картичкофурии. Много, много ми допадат картичките ти и не мога точно да избера. Харесва ми и това хоби, но много неща опитвам и не бива така. Харесвам и квилинг и техниката изонит, декупаж също. Ходила съм и до магазин Слънчоглед, но повече няма да повторя, че .....Кутийките ти са невероятни -не за бижу, а те са ИСТИНСКО БИЖУ. А пък онази мъничка сватбарска кутийчицааааа.... .Трогнах се от публикацията на Дани, а вашето включване ме много развълнува - и на всички казвам, че не само имате златни ръце, но и златни сърца.Моят син се е включил и както виждате ви е поканил при мен - аз също обичам да правя торти и бих се радвала да пуснеш снимки.
    С уважение и искрено възхищение - Таня

    ОтговорИзтриване
  6. Ади, прекрасни са и двете ти произведения! Къщичката ти ми харесва особено много. Поздравления отново за неуморните ти ръце!

    ОтговорИзтриване
  7. Ади, отново си направила приказни къщичка и кутийка. Много ми хареса, че къщичката е на колелца. Може да пътува човек на където му видят очите.

    ОтговорИзтриване
  8. много ви благодаря за милите думи и високата оценка

    ОтговорИзтриване
  9. Ади много са хубави:)))Браво:)

    ОтговорИзтриване
  10. Къщичката и кутийката са невероятни!И на мен ми се въртят разни идеи ама чак такава фантазия ... браво Ади недостижима си!

    ОтговорИзтриване
  11. Прекрасни неща си направила пак! Чудна къщичка на колела! А кутийката е идеална просто! Браво!

    ОтговорИзтриване
  12. Къщичката на колела е изумителна! :) А пък в тези весели цветове ми напомня на цирковите фургони, с които артистите обикалят света! Пожелавам и на теб един ден да го обиколиш! :)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!