четвъртък, 6 май 2010 г.

прозорче :))


много ми се иска прозореца наистина да има тази гледка,но не ...нищо важното че настроението днес ми е розово ,дали заради празника или това че мъжо се върна от кафе и църква с роза за мен(без повод)..незнам
Картичката е специално за новото предизвикателство Двете елши

8 коментара:

 1. Ади, прелестна картичка, много е хубава :)

  ОтговорИзтриване
 2. много си бърза Ади, винаги си първа и с такъв ентусиазъм, да се зачуди човек...
  Прозорчетата много ми харесват, капащите много хитро направени. Не съм много по котките, но тази изглежда много гальовна. А птичките и розите, те са ти патент и както винаги, безупречно си ги направила.

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотни са и прозорчето, и изгледа пред него, Ади! Благодаря, че се включи в предизвикателството с такава прекрасна картичка! :)
  И ти пожелавам още много рози без повод! ;)

  ОтговорИзтриване
 4. Ади, ти си страшна! и да знаеш направо ми открадна идеята, ама и ти нали си си корпус за бързо реагиране......! Идея, действие с бързина и хоп- готова картичка-аламинут! А аз си останах с дообмислянето!Ха-ха-ха!!!! Невероятна си чак! Идва ми аз да дойда при теб с роза!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря ви момичета!Дани така ме разсмя :))

  ОтговорИзтриване
 6. Капаците на прозорчето ми напомнят на една къщичка от ранното ми детство, само че бяха кафеви...стана ми много мило, като видях тази картичка! :))) Браво Ади, успех на предизвикателството! :)

  ОтговорИзтриване
 7. Addi ти не се спираш пълна си с идеи и правиш ,правиш ....без да се спираш

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!