вторник, 9 март 2010 г.

3х3

тази картичка ми е първата на която сама си оцветявам картона за основата,доволна съм от резултата надявам се ,че и на вас ще се хареса

6 коментара:

 1. Аби, Герберите са сами по себе си чудесни! Само че си мисля, че би й подхождала на тази картичка малко повече симетрия. Примерно най-горното ромбче с гербера да бъде точно над средното.. Какво ще кажеш?:)

  ОтговорИзтриване
 2. ами то в началато замисъла беше всички сини чки фигурки с герберите да са в колона,но после какво ми стана и реших да има малко хаос и резултата е на лице,сигурно ще се да се получи по добре ако имаше все пак някаква симетрия-благодаря ти за коментара и мнението -много са ми важни

  ОтговорИзтриване
 3. :) Да се съглася с Гери за симетрията, но на мен ми се струва, че по-добре би било ако е разположена както и най-долната, обаче в горният ъгъл.

  ОтговорИзтриване
 4. днес ще правя на ново този модел и ще пробвам няколко варианта и ще споделя какво се е получило

  ОтговорИзтриване
 5. Интересно се е получило оцветяването на картона. Големи са цветята за да постигнеш хаос, запълват цялата картичка. Може би по- голям картон. Но като цяло идеята е много добра. И цветово добре се е получило. Айде, чакам новата!

  ОтговорИзтриване
 6. И на мен ми харесва фона! Браво!

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!