неделя, 25 ноември 2012 г.

Отминалото време

Здравейте,май  доста често взех да публикувам напоследък .Днес даже ще ви покажа две картички и то не на Коледна и новогодишна тема .Първата е направих специално за едно от любимите ми предизвикателства,а в което не съм се включва от много време.От заглавието може би вече се досещате ,че става въпрос за предизвикателството на Двете елши , а ето и картичката в цвят на старо злато и маслина.Роклята е оцветих с дистрес мастило,истинско удоволствие ми направи(за първи път го правя),защо не съм го направила по-рано не знам.
Следващата е за детски рожден ден .
Пожелавам ви прекрасна неделна вечер !


7 коментара:

 1. Прекрасни са и двете, всяка със своя чар, но първата с тази ретро дама веднага ми легна на сърцето!

  ОтговорИзтриване
 2. Ади, великолепни са и двете! Детската е много красива, жизнена, точно по детски весела. А първата е толкова стилна, елегантна, навяваща спомена за отминалите времена!
  Разбирам те напълно за оцветяването с дистрес мастилата. Последните две картинки, които оцветих бяха изцяло с тях и сякаш ми достави по-голямо удоволствие и на мен. А и по-сполучливи мисля, че станаха. Но като ви ги покажа утре, вие ще кажете.

  ОтговорИзтриване
 3. Първата картичка е зашеметяваща!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Идейни и добре пипнати и двете,поздрави!Много готин цвят в първата!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Както винаги- страхотни проекти!

  ОтговорИзтриване
 6. И двете картички са прекрасни!Бокато украсени и в същото време не претрупани!Успех!

  ОтговорИзтриване
 7. Ади, и двете картички са много хубави, но така поставени в един пост най ме грабна първата - личи си че си я правила с голямо удоволствие. Разкошна, пищна и едновременно страшно стилна !!!

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!