събота, 8 септември 2012 г.

....

 От доста време на сам изгубих всякаква информация за предизвикателствата ,в които по принцип обичам да участвам и днес реших да видя какво става в някой от тях.След не много време ,бях готова с две творения ,с които да участвам .В днешната публикация ще ви покажа и едно ново за мен моделче на покана за Кръщене, и две чинии с техниката декупаж.
Започвам от предизвикателствата ...в Забавлятелство 11
ще участвам с


В предизвикателството на Двете елши   
 и Хоби предизвикателство с темата от Вили


Дойде ред на модела покана

Завършвам с декупажа

Пожелавам ви приятна съботна вечер и прекрасна неделя!


11 коментара:

  1. Ади, страхотна, както винаги. Имам чувството, че правиш 1000 неща едновременно. А рецептурникът ти е просто божествен! Обожавам дървесни текстури. Защо не го включиш в "есенното" хоби предизивикателство?

    ОтговорИзтриване
  2. Вили,благодаря ,че ми напомни.С голямо удоволствие се включвам.Благодаря ти за високата оценка,от творец като теб означава много за мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Ади, много ми харесват твоята покана под формата на обувка. Правиш ли по - голямо количество? Търся си покани за кръщане. Как мога да се свържа с теб?

      Изтриване
  3. Настина, както и Вили е написала - все едно правиш 1000 неща едновременно. Винаги като разглеждам нещата, които правиш и се удивлявам. Много са хубави и изпипани във всеки детайл. Обувчиците са ми любими :)

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, Ади! Всички са много красиви!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Еха, колко много неща си сътворила :-) Чудесни са всичките до едно :-) Успех с предизвикателствата :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Ади, отново ми радваш окото и пълниш душичката с красоти, красоти! И знам, че имаш послушно дете, но все пак понякога се чудя кога успяваш да сътвориш толкова много неща?

    ОтговорИзтриване
  7. Ади, радвам се, че надникнах - заля ме с красиви неща както винаги, прекрасни картички, поканата за кръщене ми допада, и аз си падам по тези обувки и обичам да ги правя, но с декупажа ме разби...И двете чинии, в моите любими цветове ще ги сънувам!

    ОтговорИзтриване
  8. Ади, и картичката, и рецептурника, и поканата, и декупажа са ЕДИН път!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Еха, че много красиви неща! А, бебчето как се е гушнало в тези пластове "одеалца" обшити с бели кончета! Благодаря,че участва в Забавлятелството и,че ни показваш толкова красиви неща!

    ОтговорИзтриване
  10. Ади, при теб винаги е много красиво, но този път толкова неща си показала,че не знам кое по-напред да гледам..- прекрасни са!
    Рецептурника е толкова стилен и в любими мои цветове..Поканите за кръщенето са много сладурски, а декупажа..- нямах представа,че се занимаваш и с това мое любимо хоби..Справила си се чудесно!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове" , зададено от Вили!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!