събота, 29 септември 2012 г.

Разни картички,за разни поводи :))

 Привет ,не вярвах ,че ще успея да пусна публикация преди следващата седмица,но ето че успях.Изминалите дни бяха доста натоварени,не бях правила картички за удоволствие до вчера ,не че поръчките ги правя без желание,но друго е да седнеш и каквото ти дойде това да направиш.Днес ще ви покажа точно такива четири картички,които се появиха просто от само себе си и една поръчка,другите бяха покани,които не успях да снимам.
За първата картичка  искам да си призная ,че идеята не е моя,видях е някъде из нета,но уви не помня от къде,но много ми хареса и реших да направя същото моделче.









5 коментара:

  1. Ади, пак показваш великолепности! Браво! Доставяш такава радост с красотите си и честно да ти кажа, малко съжалявам, че не си успяла да снимаш и поканите, за да им се насладим, но и така е добре.

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни и стилни картички! Първата е много интересна. И аз я видях някъде и ми направи впечатление, но не помня къде.

    ОтговорИзтриване
  3. Бялата картичка е като покана за сватба , много красива и изискана.Прилича ми като модел на торта, която ядох скоро. С този перлен цвят и самите перлички са си направо за сватба, поздравления.На първата ми допада тази розова панделка.Определено,който получи такава изработка ще бъде силно трогнат и много ще се зарадва.Сега се загледах в белите рози са направени много търпеливо.Аз по този начин съм правила за погача и за сватба декорация, но за питката-погачата и то от тесто и там няма как да се направят чак толкова листа.

    ОтговорИзтриване
  4. Бялата картичка е наистина свързан с повод, който е за сватба или някакво такова събитие.Много е нежно и стилно с тези перли особено.Не съм виждала и а по магазините такива.Ако може бих си поръчала няколко .Да направиш сама картичка за някого е много мил жест, който със сигурност ще бъде оценен и ще трогне всеки.Перлите с какво си ги закрепила?Зашити ли са или залепени със силно лепило върху хартията?Тази с тъмната синя роза също ме впечатли.Много успехи желая и продължавай да твориш.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!