сряда, 19 октомври 2011 г.

Оранжево ми е!

Здравейте ,днес ще ви представя няколко различни неща.Ще започна от мъжка картича с кутийка, която ми е поръчка от една редовна клиентка ,трябваше да е нещо изчистено и семпло...мисля ,че се получи.Ето и неяСледващото което искам да ви покажа е едно комплектче,изключително сладичко,според мен :))


Ще завърша с една свещ в много приятни тонове.

Доскоро!

7 коментара:

 1. Ади, прекрасни неща си направила! Мъжкият комплект е наистина много стилен и семпъл! Комплектчето, не знам за кого е предназначено, но е страхотно - пъстро и красиво и имного сладко с тези совички, а свещта е много елегантна!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотни неща! Мъжкият комплект много ми харесва, наистина много стилен. Но в бухалите направо се влюбих! Моля те, сподели малко повече за тях. Дизайнерска хартия ли си използвала или салфетки?

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви момичета!
  mimimira ,използвала съм салфетка,поръчах си е от Хоби клуб "Усмивка",сега съжалявам ,че не съм поръчала повече,наистина са страхотни.

  ОтговорИзтриване
 4. Ади, великолепни неща си направила - и мъжкия комплект, който е много, много стилен, и комплектчето с тези усмихващи бухалчета, и елегантната и приказна свещ! Страхотни са всичките неща!

  ОтговорИзтриване
 5. Всичко е много цветно и весело малко по-различно от покани за сватби и кръщенета!Поздрави и усмивки!

  ОтговорИзтриване
 6. Свещите са разкошни, Ади! И на мен комплекта с бухалчетата много ми харесва :)

  ОтговорИзтриване
 7. Много са сладки всичките ти неща, а последната свещ ми напомня за малко момиченце....

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!