понеделник, 10 декември 2012 г.

Цветя и пеперуди..

 Въпреки студеното време, снощи у нас пърхаха пеперуди и цъфтяха цветя.
Идеята за тази картичка с кутия се роди веднага след като ми е поръчаха и само чакаше времето за реализацията.Нямах търпение а е споделя с вас ,защото крайния резултат много ми хареса.

Пожелавам ви успешна нова седмица!



9 коментара:

  1. Невероятно красив комплект се е получил!Цветовете са великолепно съчетани!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива кутия в комбинация с картичка:) Харесвам много избора ти на хартии и цветове!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесен комплект, създаващ много пролетно настроение!

    ОтговорИзтриване
  4. В коледната еуфория много е приятно да се види нещо различно и то такъв разкош!!!Браво!:))

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни са! Много ми харесаха хартиите и цветята!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за хванат идея и самото осъществяване.Получила се е идеална кутия която ако знаех от къде мога да си купя нямаше да се колебая и щях веднага да изтичам да взема не една а няколко . Идват прекрасни празници и в нея спокойно можем да сложим подарък за любим човек.Така хем и самата кутия ще може да се използва и ще трогне човека. Не знам дали ще успея да направя сама нещо такова.Трябва да си човек на изкуство ти и малко или много естет.Ако има още подобни творби ще се радваме и тях да видим.

    ОтговорИзтриване
  7. Ади, много ме радваш с красотите, които твориш ! Отново радост за очите !

    ОтговорИзтриване
  8. Ръчно изработените картички са уникални и като знаеш как някои е седял и я е правил специално е още по мило когато получиш за подарък такава картичка и с незабравимо пожелание вътре и от подарък не е и нужно стига ти това, собственоръчно написано послание.Картичката е страхотна и още сега бих си купила такава, жалко че по магазините ги няма и трябва да с доставка , а ако ти трябва за следващият ден не става, снимките са супер пожелавам ти много творчески музи и идеи.

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна идея за направа на картички, силно ме впечатлиха и дори се замислям да не опитам и аз да направщ нещо такова, е идва семеен празник и заедно с малките деца да се опитаме да направим един хубав подарък,който дори и да не изглежда така направена от професионалист,поне мисълта, че сме отделили минутки е много романтично и трогателно за получател;я. Лично аз много ми се зарадвала на такава, жалко, че няма от къде да си ги купим, Уникална е дори става като за пано на стената.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!