понеделник, 20 август 2012 г.

Честит рожден ден Мария!

 Здравейте,в този хубав и слънчев ден преди 4години на бял свят се появи нашата малка Мария!Нека да ни е жива и здрава ,да бъде все така добричка и лъчезарна!За нейното парти покани не успях да направя,а и поради натоварената програма нямаше да успеем  да ги раздадем ,но Мария ясно ми показа ,че иска да има торта от хартия.Дълго се чудих каква да бъде тя (нали искам да е най-хубавата),но да е и за момиченца ,и за момченца,да не е много шарена и т.н..Накрая направих ето тази

Направих и една картичка,която да и подаря


С картичката ще участвам в Забавлятелство 9.
Сега ще ви покажа и още една тортичка,която правих за рождения ден на Симеон,но забравих да публикувам в предишната публикация

Пожелавам ви една изпълнена с приятни емоции седмица!


18 коментара:

  1. Абе който си се занимава с торти си му личи! Страхотни са и двете!!!
    Да ти е живо и здраво слънчицето!

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти е живо и здраво детенцето, Ади! Много да те радва и вдъхновява. А картичката и тортите ти са прекрасни, както винаги.

    ОтговорИзтриване
  3. Ади, да ти е жива и здрава дъщеричката! Нека много да ви радва и да ви прави горди родители! :-) Тортата е страхотна, сигурна съм, че ще изчезне за секунди, а картичката е приказна! Като малка любимият ми цвят беше оранжевото, навява ми прекрасни спомени... :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Да е жива и здрава и мама и тате да радва!!Страхотна торта и още по-красива картичка!....Нямам думи..

    ОтговорИзтриване
  5. Да ви е жива и здрава малката Мария!
    Двете торти са много красиви. Предполагам са направили голям фурор сред гостите:-)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит празник Ади! Всичко най- хубаво. Тортите са супер сладки. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Ади, да ви е жива и здрава Мария! Тортите са страхотн, нямам идея как ги правите, но всеки път се впечатлявам :) Весел празник и нека феята да донесе на Мария много подаръци!

    ОтговорИзтриване
  8. Да ви е живо и здраво малкото слънчице! Много щастие и радост да ви носи! А тортичките са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  9. Да е жива и здрава малката принцеса, и много да я слушате!

    ОтговорИзтриване
  10. Жива,здрава,малка Мария...и мама,която прави прекрасни торти!П.П.Печатите са при мен,благодаря и хубава седмица и натеб!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Първо честито на малката Мария и на вас, нейните горди родители! Бъдете здраво и сплотено семейство. Радвайте се на малкото си съкровище, което със сигурност ще е талантливо!
    А иначе.....Останаха ми очите в тази торта! Личи си перфектното изпълнение !Признавам си, чеи Мики Маусите ме грабнаха и няма как да е по- различно, нали моята групичка от 30 дечица така се нарича и цялата ни занималня е в Мини и Мики Мауси! Даже и работното ми облекло е с този герой! Да знаеш, че ще си поръчаме такъв печат за наградки! Дали ще може?

    ОтговорИзтриване
  12. Ади, да ви е жива и здрава малката Мария! Прекрасна картичка си направила, а тортите са страхотни - и двете!

    ОтговорИзтриване
  13. Честит Рожден Ден на малката принцеса Мария! Да ви е жива и здрава и да ви носи само поводи за гордост и радост! Тортата е чудна! Сигурна съм че и дечицата са я харесали! А картичката е толкова по детски весела и жизнерадостна!

    ОтговорИзтриване
  14. Ади, да ви е жива и здрава малката-голяма сладурана! Чудесни неща си й направила!

    ОтговорИзтриване
  15. Създаваш невероятни неща, които ти галят очите направо.Продължавай в същият дух.Да ти е жива и здрава куклата.

    ОтговорИзтриване
  16. Да ти е жива и здрава малката феичка и да расте щастливо и усмихнато дете. А мама да има сили и желание да врътка такива хубави торти.

    ОтговорИзтриване
  17. Да е здрава и щастлива твоята малка фея! Страхотни торти си спретнала за малчуганите. Благодаря,че сподели тази красавицав нашето Вълшебно Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване
  18. Ади, да ви е жива и здрава сладка чаровница Мария и много да ви радва! Всички приготовления за празника й са прекрасни и перфектно изработени! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да разгледате моя блог.Вашето мнение е важно за мен!